Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (4.57 secunde)
Iar asta a fost o poveste care a aparut in presa. Aiurea, nici vorba. Prostii. Transmiteti-le celor care anunta lucruri de genul asta sa nu-si mai piarda vremea.
Una dintre greselile lui Nastase, care a fost un premier exemplar si a ramas un lider extraordinar, a fost sa-l aduca pe Gusa de aiurea.
Asa s-ar spune, judecand dupa declaratia pe care un lider marcant al PSD, Titus Corlatean - personaj sobru, foarte putin cunoscut ca vorbind aiurea - a dat-o in exclusivitate ziarului "Romania libera" si care va fi publicata in numarul de luni.
Ati degajat atata ura impotriva propriei tari, incat epoca Basescu va ramane in amintire ca un cosmar, trauma razboiului pustiitor pe care l-ati purtat aiurea cu propriul popor, o calamitate pe care ati abatut-o asupra Romaniei intr-o perioada istorica in care i-ar fi putut fi mult mai senin.
"Vreau sa le multumesc acelor oameni care s-au simtit umiliti in trei ani si jumatate si au simtit ca in Parlamentul Romaniei cel care conduce si are functie de presedinte nu-i reprezinta si i-a umilit, celor care s-au simtit prin asumari de raspundere si prin voturi numarate aiurea ca nu sunt reprezentati in Parlament.
E un arivist influentabil, presat de eminentele cenusii ale USL sa ia decizii aiurea, sa numeasca niste eronati in guvern, sa forteze legile.
Declaratia lui Videanu, aia cu formatiunea cu cele mai multe mandate, nu e chiar aiurea in tramvai. ARD e o panarama, dar se lucreaza de zor pentru a scoate un scor de peste 30%.
Acum, daca indraznesti sa constati ca gratie USL s-a umplut Parlamentul de baistruci, daca ai suficient bun-simt ca sa observi ca Ponta se trezeste vorbind aiurea in tramvai, daca, pe scurt, ai fata de noii victoriosi alta atitudine decat aveau multi fata de Basescu, in 2005, risti sa fii tavalit prin toate zoaiele.
De fapt, in afara de alegeri, relativ libere, care functioneaza pe post de supapa sociala, nimic nu mai justifica regimul democratic in Romania si aiurea.
Cu siguranta sustin ideea reducerii numarului de alesi, dar nu aiurea, dupa ureche. - prelungirea mandatului parlamentarilor la 5 ani. Oamenii astia n-au invatat nimic din "lectia Nastase".
Care inseamna si basescu la Cotroceni, si Macovei mancand rahat la Bruxelles, si angajamente aiurea luate de portocalii in numele Romaniei, si multe, multe altele.
Ar trebui totusi sa stie, inca de pe vremea meselor imbelsugate de la Guvern, sau de aiurea, sau poate de la cunoscutul fabulist rus Kralov, ca "voi, (gastele) sunteti bune numai la tava si cuptor" (trad.
Mai intai, pentru ca nu pot sa-mi inchipui resorturile celor care critica o masura de crestere a pensiilor, invocand aiurea competitia electorala.
Va doresc Sarbatori Fericite!" Lasam virgulele puse aiurea, importanta e targetarea larga. Da’ larga, ca altfel nu e targetare!
Dar sa te apuci sa trancanesti despre cum se vor uni si vor prepara de-un premier e la fel de aiurea ca-n povestea prostului care spune Dumnezeu sa-l ierte!, trecand pe langa unii care taiau un porc si, intelegand, dupa ce a mancat bataie, ca se zice altfel, la trecerea pe langa un mort, ureaza vesel persoanelor indurerate:
Daca tot e declansat tambalaul - cu sectii de votare, buletine de vot, peste 70 milioane euro cheltuiti aiurea, atunci, ca sa nu facem doua drumuri, sa votam si pentru demiterea actualului presedinte.
Remarce care puncteaza disponibilitatea femeilor de a cheltui banii aiurea sunt prezente in multe discutii. In Oltenia, aceste remarce nu sunt insa tocmai justificate, mai ales ca, potrivit statisticilor, principala destinatie a cheltuielilor este reprezentata de alimente si plata serviciilor.
Taxele de publicare in Monitorul Oficial sunt suportate de solicitant, care trebuie sa-si recupereze cheltuielile la lichidarea firmei, situatie in care nimeni nu este interesat sa arunce aiurea acesti bani.
Guvernul a modificat ordonanta de urgenta privind regimul deseurilor. Potrivit unui comunicat al Executivului, noul act normativ contribuie la delimitarea clara a obligatiilor si responsabili-tatilor tuturor factorilor implicati in procesul de gestionare a deseurilor, inclusiv al celor periculoase.
Singurul fel in care bugetul poate fi depasit este daca se dau tratamente aiurea, sau daca se fac analize in exces.
google-analytics.com